Sztárok

VV7: Nem fogod kitalálni, ma kik esnek egymásnak a villában!

Ha Fanni lenne az, az már nem is lenne hír, úgyhogy nem, kivételesen nem ő! De akkor vajon Vikcsu adja-e meg magát Macinak, vagy a biztosan párbajozó Zsu veti be magát, vagy a Lacit visszautasító Dóri csábítja az ágyába valamelyik villalakót?

VV Fanni, tudjátok, aki a fődíjért bármit megtenne a szexen kívül, kevesebb, mint egy hét alatt adta meg magát vágyainak. Akkor kijelentette Dennisnek, hogy együttlétük egyszeri és megismételhetetlen volt, és ezt próbálta magával is elhitetni. Ez egészen a következő italozós buliig sikerült is, amikor három jelöltje közül végül ismét Dennisre esett a választása, ahogy ő mondta: “nem bírt a pöckével”

Rajta kívül azonban többeket megkísértett már a vágy!

Vikcsu és Maci a napokban töltöttek el egy romantikus éjszakát a nyugiszobában, igaz, a masszázson kívül más nem történt. Eddig! Mert, ahogy a riportszobában kivettük Vikcsu szavaiból, nem biztos, hogy legközelebb is megálljt parancsol csupaszív villatársának. Aztán ott van Zsuzsa, aki már beköltözésének estéjén túl közel engedte magához az azóta kiesett Dávidot, emiatt rá is került a zöld kendő, de Robin beköltözésekor egy pillanatra Reni is elbizonytalanodott kint hagyott kedvese iránti hűségében.

Ám Reni vőlegénye egyelőre megnyugodhat, ugyanis a korábban Lacit bekebelező Dóri most Robinra vetette ki hálóját, aminek az lett a vége, hogy az utolsóként beköltöző villalakó a felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt lány ágyában találta magát. 

Kész bűnbarlang!

Dennisnek meggyűlt a baja egy idegen szóval, de jött a szuperművelt egyetemista Dani, aki kisegítette. Jobb lett volna, ha inkább annyiban hagyja. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top