Sztárok

Megbocsáthatatlan dolgot tett Justin Bieber apja fia kutyájával

Sokkoló, döbbenetes, elképesztő! Nem szeretjük az ilyen és ehhez hasonló hatásvadász hívószavakat, ám arra, amit Justin Bieber apja tett fia kedvencével, nem találtunk más szavakat. Már ha valóban igaz!

A kutya trénere azt állítja, hogy Jeremy Bieber, az énekes apja kidobta a kutyát házuk második emeletéről, miután a buldog megharapta kisebbik fiát, Jaxont – tudta meg a TMZ, akikhez maga a tréner, Trevor Dvernichuck fordult segítségül. A férfi ugyanis azt állítja, hogy Karmát, akit Bieberék közel egy éve vettek magukhoz, gazdái soha nem nevelték, nem foglalkoztak vele úgy és annyit, amennyit egy kölyökkutya igényel. Ezért történhetett meg, hogy a buldog megharapta az énekes öccsét. Az önmagát nyugdíjazó Justin és az apja akkor keresték fel Trevort, aki szerint apa és fia teljesen lemondtak a kutyáról, nem akarták visszakapni. Jeremy Bieber most mégis azzal fenyegetőzik, hogy feljelenti lopásért az állatbarát férfit, akinek viszont esze ágában sincs visszaadni Karmát, aki mellette teljesen megszelídült.

Justin Bieber és Karma
Justin Bieber és Karma

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top