Sztárok

Életéért küzd Csongrádi Kata férje, S. Nagy István

Napokon keresztül csak gépek tartották életben Csongrádi Kata férjét, S. Nagy Istvánt, aki jelenleg az intenzíven fekszik – értesült a Blikk.

Csongrádi Kata férje, S. Nagy István dalszövegíró néhány nappal ezelőtt szívinfarktust kapott, és kómába esett – írja a Blikk. “Sajnos igaz a hír. Kétoldali tüdőgyulladása volt Istvánnak. Nem bírta a szíve, és egyik nap hajnalban infarktust kapott. Onnantól kezdve eszméletlen volt hosszú ideig. Az életfunkcióit csak a gépek irányították. Azt mondták az orvosok, hogy csak az Isten segíthet rajta. Péntekig kómában és lélegeztetőgépen volt, de szombaton végre magához tért valamennyire. Beszélni nem tudtunk ugyan, de kommunikáltunk… Egyelőre még nagyon gyenge, és szinte folyamatosan alszik… Mindenesetre köszönöm szépen minden zenésztársamnak és barátomnak, hogy imájukkal segítettek, segítenek, ugyanis még szükség van rá, még nem vagyunk túl a nehezén” – mondta Csongrádi Kata.

Életéért küzd Csongrádi Kata férje, S. Nagy István

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top