Sztárok

Übercuki videó Fésűs Nelly kislányáról

Elképesztően aranyos felvétel készült Fésűs Nelly és Vajtó Lajos kislányáról, Elza Zorkáról. A színésznő a Blikknek azt is elárulta, hogyan és mivel telnek a napjaik mostanság.

Fésűs Nelly és párja, Vajtó Lajos mondandójának középpontjában ki más is lehetett volna, mint az október 6-án született Elza Zorka. “Most olyan kerek a világ, mint még soha. Hatalmas boldogság, hogy a tizenegy éves Csenge is imádja a húgát. Néha azt érzem, én csak a büfé vagyok a kicsinek, mert ha Lajos és Csenge is itthon van, egyszerűen versenyt űznek abból, ki dajkálhatja többet a kislányt – nyilatkozta az ominózus lapnak Nelly, akitől gyorsan átvette a szót Vajtó. Az üzletember édesanyja vonásait véli felfedezni kislányában. “Nem vagyok hívő ember, de Elzát az anyukám küldte nekünk, ebben biztos vagyok. Viszontlátom őt a mozdulatai­ban, a tekintetében, néhány gesztusban, fantasztikus érzés ez” – mondta meghatódva Lajos. A videót – amelyben Elza Zorka is feltűnik – a Blikk oldalán nézheted meg!

Übercuki videó Fésűs Nelly kislányáról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top