Sztárok

Italozás miatt került kínos helyzetbe Gesztesi Károly

Kínos szituációba került Gesztesi Károly – a színész egy fővárosi szállodában megrendezett jövetelen vett részt, ám nem tudta maximálisan végrehajtani azt a feladatot, amit rábíztak – értesült a Blikk.

A lap úgy tudja, hogy Gesztesi Károlynak Végvári Tibor három versét kellett volna felolvasnia a rendezvényen, a színész azonban csak segítséggel tudta kivitelezni a feladatot. A Blikk információi szerint a Jóban Rosszban színésze jó néhány alkoholos tartalmú italt elfogyasztott, mire sorra került, talán ennek tudható be az, hogy meggyűlt a baja a szerzemények felolvasásával. Liptai Claudia gyermekének apja végül két verset tudott elmondani, a felolvasás során – mivel állítólag nem látott a sötétben – Hajdú Péter sietett a segítségére: a műsorvezető okostelefonnal világította meg a papírt, és amikor a színész elakadt, súgott neki.

Az említett lap szerint Gesztesi nem sokkal később ismét színpadra állt, s próbált elnézést kérni a viselkedéséért. “A rendezvény előtt boroztunk Gesztesivel. De egy öntörvényű zseninek tartom, aki minden helyzetben képes feltalálni magát” – ismerte el az újságnak Végvári Tibor, az egyik főszervező. A hivatalos programot követően a lap munkatársa interjút kért Gesztesitől, aki egy rövid szóváltás után azt mondta: most már nem igazán tud beszélni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top