Sztárok

Régiségboltban kapták le Katalin hercegnét

Nem először vásárolt ebben a boltban régiségeket a Katalin hercegné, úgy tűnik, itt ő már törzsvásárló.

Mialatt Vilmos herceg tegnap a Buckingham-palotában kitüntetéseket adott át, felesége több száz kilométerrel távolabb, új vidéki otthonukban, a nemrég felújított Ammer Hallban tartózkodott György herceggel. Ebéd után, míg a kis királyfi szundikált, a felséges anyuka egy testőr kíséretében vásárolni indult a közeli Holt városba. A város, csakúgy, mint Ammer Hall, egy kőhajításnyira van a királynő sandringhami birtokától, így a lakók megszokták már, hogy rendszeresen feltűnik a településen a királyi család valamelyik tagja. Tudják, a gyakori látogatások miatt nem fényképezik le őket, nyugodtan betérhetnek egy-egy boltba vagy kávéra, mint egy átlagember.

A hercegnét ennek ellenére valaki mégis lefényképezte, amint Holt főutcáján egy testőr kíséretében kilépett a piacról, kezében kék szatyrokkal, majd megindultak abba a régiségboltba, ahol Katalin már máskor is vásárolt.

Régiségboltban kapták le Katalin hercegnét

Amint a paparazzi képek felkerültek a világhálóra, az újságírók azonnal megkérdezték a boltot, mit vett. Chloe Nelson, a bolt résztulajdonosa azonban nem volt túl bőbeszédű. “Úgy délután egy óra fele lépett be a boltba a testőrével, bő tartán köpenyt viselt. Mint mindig, most is beszélgetett velünk egy kicsit, de hogy mit vásárolt, azt nem mondhatom meg. Őkirályi fensége a törzsvevőnk, nem árulok el róla semmit!”

Régiségboltban kapták le Katalin hercegnét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top