Sztárok

A sors furcsa játéka – közös munkára mehet rá Brad Pitték házassága

Tíz évvel ezelőtt épp a Mr. és Mrs. forgatása alatt szeretett egymásba Angelina Jolie és Brad Pitt, és most úgy tűnik, mégsem volt jó ötlet az újabb közös munka.

Néhány nappal ezelőtt meglepő képsorozat látott napvilágot: a külvilág szemében tökéletes családnak tűnő Brangelináékat Sydney egyik luxusszállodájának a teraszán kapta le egy lesifotós, amint éppen veszekedtek. Persze legyinthet mindenkit, melyik házasságban nincsenek viták, ám az elmúlt időszakban több árulkodó jel is utalt arra, nem biztos, hogy minden fenékig tejfel a frissen házasodott párnál.

Megnézem
Összes kép (1)

Angelina Jolie az elmúlt időszakban több olyan nyilatkozatot tett, amelyek a történtek fényében új értelmet nyernek. A veszekedésről tanúskodó fotók megjelenése előtt egy nappal például azt lehetett olvasni a People magazinban, keményen dolgozik azért, hogy jobb feleség váljon belőle. “Vannak pillanatok, amikor azt érzem, igenis jobb feleség leszek. Például megtanulok jobban főzni. Ilyenkor Brad mindig azt mondja, hogy »jaj, Édesem, tudjuk, miben vagy jó, és tudjuk, miben nem«, de én akkor is bizonyítani akarok.” Majd napvilágra kerültek a fotók, és az eddig feleségét mindenben támogató Pitt ezúttal nem állt Angelina mellett legújabb filmje premierjén. Az itt készült fotókon a második rendezésével bemutatkozó Jolie alig tudta leplezni szomorúságát és csalódottságát.

Amikor a film valósággá válik

A premier után pedig újabb érdekes interjú következett a Today Show-ban – írja a Daily Mail. “Tíz évvel ezelőtt dolgoztunk együtt utoljára, és úgy döntöttünk, most ismét eljött az ideje. A By the Sea című filmünkben egy házasságával küzdő párt alakítunk. Ez egy dráma egy rossz házasságról. A barátaink közül nagyon sokan, ha nyíltan ugyan nem mondták is ki, de rossz ötletnek tartották, hogy egy ilyen történetben dolgozzunk újra együtt. Sokan kérdezték, hogy biztosan jól átgondoltuk-e ezt. A forgatás alatt nagyon kényelmetlenül éreztük magunkat, de leforgattuk, és túléltük. Mindazonáltal nagyon valóságos volt az egész, mint minden színészt, minket is megviselt lelkileg” – vallott őszintén Jolie, aki már férje októberi premierjét is kihagyta, holott korábban ez elképzelhetetlen volt.

Néhány hónappal azután, hogy melleltávolító műtéten esett át, már ott állt Pitt mellett a Z Világháború premierjén. A pár akkor szerelmesebbnek tűnt, mint valaha: Brad egy percre sem engedte el kedvesét, féltve óvta őt. Idén májusban, a Demóna premierjén pedig az egész család Angelina mögött állt, aki akkor is sugárzott a boldogságtól.

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top