Sztárok

Meglepte kislánya Ördög Nórát

Ördög Nóra ismét blogolt, ez alkalommal az első szó, mint olyan volt terítéken.

A TV2-n futó Rising Star műsorvezetője – ahogy eddig – most is a Kisfelfedező.hu oldalon tette közzé blogbejegyzését, “Szó, kincs…” címmel. Ördög Nóra ezúttal arról mesél, hogy mi volt kislánya, Nánási Mici első szava – ne átlagos szóra gondoljatok.

“Voltak mindenféle illúzióim arról, hogy a legeslegelső szó, amit a kislányom kimond, és amit büszkén felírhatok díszes kacskaringókkal a babanaplóba, az minimum az »anya« lesz, na jó, esetleg az »apa«. Hogy még mindig nem könyveltem be semmit, annak egyetlen oka van: végtelenül hülyén mutatna leírva, hogy Mici első szava, amely kiemelkedett a halandzsakifejezések feldolgozhatatlan kuszaságából, rendszeresen, felismerhetően és helyesen használva: aaaaaaa – dobpergés – »työ«. (Na tessék, mondtam én… Itt is elég hülyén mutat :)) Pedig ez az igazság, és valahol logikus is, mert a »työ« Pityut, a kutyánkat takarja – kuTYa, PiTYu, mindkét szóban ott a »ty« betű –, rengetegszer hallhatja, ahogy szólítgatjuk, nyugtatgatjuk, nevelni próbáljuk – vizsla…” – olvasható Majka műsorvezetőtársának írásában. A teljes bejegyzést – melyből többek között az is kiderül, milyen szavakat ismer még Mici – ide kattintva olvashatod el.

Ez volt Ördög Nóra kislányának első szavs

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top