Sztárok

Meglepő barátságra derült fény a hazai sztárvilágból

Egymásra talált Iszak Eszter és Nádai Anikó, a VIVA TV műsorvezetője és az RTL Klub Éjjel-nappal Budapest című sorozatának szereplője. A minap amolyan csajos programon vettek részt, a "menü" mozizás volt, Brad Pitt-tel fűszerezve.
A szuperszexi Iszak Eszter maga osztotta meg azt a fotót a közösségi oldalán, amelyen Nádai Anikóval látható. “MoziMoziMozi #cinema#mozi#bradpitt#movie@anigramma”hashtagezte szét az Instagramot a csinos műsorvezető, aki ezek szerint a feleségét faképnél hagyó Brad Pitt legújabb filmjét, a Haragot nézte meg az Éjjel-nappal Budapest Anikójának társaságában. A dolog pikantériája, hogy korábban mindketten egy párt alkottak Istenes Bencével: Iszak Eszter két hónapig, míg Anikó kilenc hónapig járt az X-Faktor műsorvezetőjével. Előbbire azóta már rátalált a szerelem, kedvesével, Dobrády Ákossal nyáron el is jegyezték egymást, Anikó magánéletéről azonban nem sokat tudni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top