TV-sztárok

A konkurenciáért rajong Majka

Majoros Péter "Majka" a közösségi oldalán tudatta rajongóival, hogy ki az a két RTL Klub-os ember, akiknek munkájáért rajong.

Az egész úgy kezdődött, hogy a TV2-n futó Rising Star nézettsége túlszárnyalta az RTL Klubon futó X-Faktorét, mire Majka egy hosszú bejegyzést tett közzé a közösségi oldalán, amelyben leírta, hogy az eredmény igencsak nagy elégtétel számára az elmúlt hetek bántásai, kritikái után. Egyes kommentelők úgy vélték, Majka élesen bírálta az RTL Klubot (miközben egyébként szó sem volt ilyenről, ide kattintva magad is meggyőződhetsz róla), mire a műsorvezető újabb posztot írt.

Nem találod ki, kiért rajong Majka

A rapper soraiból nemcsak az derült ki, hogy elismeri a konkurens tévécsatornát, de az is, hogy rajong két ott dolgozó ember munkájáért. “A szövegértés sok kommentelőnek nem erőssége! Senki nem bántotta az RTL-t! Rengeteg barátom dolgozik ott, akivel a mai napig jóban vagyunk. Az RTL olyan fegyverzettel rendelkezik ami bármelyik média felületen lyukat üt – ezzel a mondattal indítottam az előző posztot ami nemhogy fikázás, de inkább dicséret! Jelenleg ők az első számú kereskedelmi tévécsatorna, nyilván hozzájuk mérjük a saját sikereinket. Az X-faktor tehetségkutató műsor, ahogy mi is, ráadásul ők voltak a legnézettebbek előző héten. Ki a tökömet kellett volna ellenfélként említeni? Az ATV-t? A zsűriben ott ül Alföldi és Tóth Gabi, akik munkájáért rajongom” – írta Majka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top