Sztárok

Soha nem látott fotó György hercegről

Egy eddig titkolt, bár sokaknak ajándékozott hivatalos kép került elő a cambridge-i hercegi családról.

György hercegről legutóbb júliusban hoztak nyilvánosságra fényképeket, akkor az első születésnapja adta az apropót. Azután egy alkalommal lehetett őt fotózni, amikor apák napján Katalin hercegné elvitte őt, hogy megnézzék Vilmos herceget lovaspólózás közben. Igaz ugyan, hogy a kis hercegfiről készült pár távoli, nem túl jó minőségű paparazzifelvétel, amint édesanyja vagy a dajkája sétáltatja őt a Kensington-parkban, de azokon alig lehet látni Györgyöt.

A mostani fotó nem a legfrissebb, még tavasszal készült, mielőtt Vilmos, Katalin és György Új-Zélandra és Ausztráliába utazott volna. Egy műteremben fényképezték őket, a képet aláírták és vendéglátóiknak adták köszönetképpen, illetve a királyi protokoll szerint az ajándékokért cserébe nyújtották át kormánytagoknak, intézményeknek.

Soha nem látott fotó György hercegről

Minden bizonnyal tucatnyi ilyen fényképet adtak át, ám eddig ezek közül egy sem került nyilvánosságra. Hogy most ki és miért tette fel az internetre, az mindegy is, a lényeg, hogy egy újabb bájos fényképben gyönyörködhet a világ.

Lapozd végig György hercegről készült korábbi galériáinkat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top