Sztárok

X-Faktor: Jakab-Péter Izabella elárulta, mi van köztük Szabó Ricsivel

Múlt szombaton Jakab-Péter Izabella búcsúzott a 2014-es X-Faktortól. A fiatal lány elárulta, nemcsak arról mesélt, milyen elképzelései vannak a jövőre nézve, hanem azt is, igaz-e a pletyka, miszerint gyengéd szálak fűzik egykori versenytársához, Szabó Richárdhoz.

A Pálinka Republik, Ilyés Jenifer, Kállai-Kiss Zsófi, Szabó Richárd és Andelic Jonathan után egy újabb fiatal tehetség búcsúzott: a 2014-es X-Faktor szombati adásának párbajából végül Jakab-Péter Izabella került ki vesztesként. A fiatal lányt szemmel láthatóan megviselte a kiesés – potyogó könnyei (miután kiderült, hogy a nézői döntés értelmében a Tha Shudras folytathatja a versenyt) legalábbis erre engedtek következtetni. Mint mondja, már most, néhány nap elteltével is sokkal derűsebben látja a helyzetet.

Mindig úgy álltam ehhez a versenyhez, hogy örültem, ha az adott fordulóig eljutottam – ha egy újabb sikeres estét magam mögött tudhattam, az nagy öröm volt számomra. Mindig magamat adtam, és nagyon sokat tanultam az utóbbi hónapokban, talán egy kicsit bátrabb is lettem” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak a korábban sokkos állapotba került Jakab-Péter Izabella, akinek csapattársa, a még versenyben lévő Tóth Andi fog hiányozni a leginkább. Az elmúlt napok híreinek tudatában elkerülhetetlen volt a kérdés, hogy vajon milyen kapcsolat fűzi Szabó Richárdhoz: barátság, avagy annál több? “A szívem jelenleg szabad. Ricsivel nagyon jó barátok vagyunk, mindig számíthattam rá az elmúlt hetekben, bármiben kikérhettem a véleményét, de nincs köztünk semmi.

Bella elárulta, a tehetségkutató végéig biztosan Budapesten marad, s – bár a verseny véget ért számára – továbbra is a fővárosi Gozsdu-udvarban található apartmanok egyikében tölti majd a mindennapjait. “Néhány napra utazom csak haza, hogy egy kicsit kiszakadjak ebből a felgyorsult világból. Hogy mi lesz december után, az majd kiderül, de semmiképp sem szeretném abbahagyni az éneklést. Robi azt mondta, segíteni fog az utam megtalálásában. Úgy hiszem, nagyon jó mentorra találtam az ő személyében.”

Jakab-Péter Izabella alulmaradt a Tha Shudras-szal szemben
Jakab-Péter Izabella alulmaradt a Tha Shudrasszal szemben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top