Sztárok

VV7: Halálra rémültek Macitól a villalakók

VV Maci egyszer csak felkelt az ágyból az éjszaka közepén, és alvajáróként sétált fel és alá a villában, a frászt hozva a többiekre.

“Ez valami borzalom volt, hirtelen nem is tudtam, mit tegyek, szerintem sokkot kaptam. A többiek azt mondták, ilyenkor nem szabad felébreszteni, ezért hagytuk, hogy tegye, amit akar. De bevallom, amikor a 190 kilós ember a kanapé felé közeledett, és félő volt, hogy átesik rajta, akkor nagyon megijedtem. Azonnal az jutott eszembe, hogyan fogjuk majd mi összeszedni” – mondta a Dórival összemelegedő Laci.

A vicces kedvű Maci előre eltervezte az egészet. A horkolást leszámítva nincs gondja az alvással, csupán megpróbálta átverni a többieket. Ami igen jól sikerült – írja a Blikk.

“El tudtam hitetni mindenkivel, hogy alvajáró vagyok. Éreztem, hogy rettegnek tőlem, hihetetlen volt – mesélt átveréséről a fogyni vágyó VV Maci. – Dávidot azért avattam be, mert kellő komolysággal rendelkezik, és segített elhitetni az átverés valóságát, pedig semmi sem az, aminek látszik.”

VV7: Meglepő dologgal sokkolt Maci

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top