Sztárok

Otthagyja a színházat Dobó Kata

A Bors információi szerint volt párja új szerelme miatt otthagyja a békéscsabai Jókai Színházat Dobó Kata.

Gulyás Levente, Dobó Kata kislányának apja a Jókai Mór Színház színésznőjével került közelebbi kapcsolatba. A férfi mindkét színésznőnek kollégája abban a színházban, ahol Dobó Kata egy sikerdarabban játszik – írja a Bors. “Dobó Kata művésznő remek alakításával, folyamatosan műsoron tartjuk a Lear király című díjnyertes produkciónkat, mellyel több fesztiválon szerepeltünk nagy sikerrel…” – mondta Fekete Péter színházigazgató.

A lap úgy tudja, a Lear királyt valószínűleg tavasszal is műsorra tűzik, valamint ekkor egy másik darabban is szerepet kapott volna Dobó Kata, de visszautasította a felkérést. “Inkább egy fővárosi felkérést fogadott el, leginkább a kislánya miatt, hogy ne kelljen annyit utaznia. Katának most bőven van feladata… egyedülálló édesanyaként neveli Szofit, és békét, nyugalmat szeretne maga körül” – tájékoztatta a lapot Dobó Kata menedzsmentje.

Otthagyja a színházat Dobó Kata

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top