Sztárok

Látványosan kigömbölyödött Katalin hercegné – galéria

Legutóbbi nyilvános megjelenése óta látványosan megnőtt Katalin hercegné pocakja, aki egy jótékonysági esemény háziasszonyaként tündökölt.

Már-már giccsesen bűbájos a legfrissebb fotókon Katalin hercegné, aki a Kensington-palotában rendezett jótékonysági díjátadó háziasszonyaként fogadta a vendégeket. Vilmos herceg felesége már a negyedik hónapban jár, és mostanra teljesen kivirult. Gömbölyödő hasát pedig ha akarná sem tudná már eltakarni – tíz nappal ezelőtt a Royal Varietyn jelent meg férje oldalán, akkor még úgy festett, mint aki egy kiadós vacsoráról érkezett, pár nap alatt azonban rengeteget kerekedett a pocakja.

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Hogy kisfiú vagy kislány lesz-e a hercegi pár második gyermeke egyelőre kérdéses, az viszont már biztos, hogy áprilisban fog megszületni, ahogy az is, hogy a kezdeti időszak súlyos rosszullétei ellenére a hercegné már most tudja, hogy legalább még két gyermekkel szeretné bővíteni a családot.

A galériák után pedig nézd meg a jótékonysági eseményről készült videót:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top