Sztárok

Lebőgött műsorvezetőként Baukó “VV” Éva

Legalábbis, egyes kommentelők szerint. Baukó "VV" Éva hétfő este, az RTL II-n debütált műsorvezetőként, és az interneten persze rögtön elkezdődött a kommentháború: míg egyesek tehetségesnek tartják Évát, addig többen úgy gondolják, hogy alkalmatlan a feladatra. A műsor másik házigazdája, VV Aurelio rosszabbul járt, rá ugyanis össztűz zúdult.

Az első adást természetesen mi is végigkövettük, ennek tükrében pedig azt mondhatjuk, hogy bár még bőven van mit csiszolni, talán nem teljesen menthetetlen az ügy. “Az év legjobb műsorvezetője” díjat minden bizonnyal egyikük sem zsebeli be egyhamar, de aztán… ki tudja, láttunk már éjjeliőrt nappal meghalni. Az RTL II-n futó BeleValóVilág két műsorvezetője egyébként szemmel láthatóan jól érzi magát a műsorvezetői székben. Az adásokban nem ritkák a bakik és a nyelvtani helytelenségek, de védelmükre szóljon, hogy életükben most először vezetnek élőben sugárzott adást, meg úgy egyáltalán műsort.

A 2014-es Celeb vagyok, ments ki innen! második szériájának döntőse, Baukó Éva még életében nem volt ilyen boldog, úgy érzi, hogy a BeleValó egyúttal egy új élet kezdetét is jelenti számára. “Most sikerült elérnem azt, amire mindig is vágytam. Tizennyolc hónapja vagyok tiszta (Évának korábban alkoholproblémái voltak – a szerk.), konkrétan a nullából építettem fel magamat. Bár még csak három adás ment le, nagyon élvezem a munkát, a keddi műsor előtt például már egyáltalán nem izgultam. A visszajelzések is megerősítenek abban, hogy ezt kell csinálnom, hogy itt van az én helyem” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak. Éva tehát örül, ám nem mindenki osztozik az örömében: egyes internetes fórumokon az emberek nemcsak őt, de az Istenes Bence helyére pályázó Aureliót is keményen bírálják. Többen úgy vélik, hogy a VV-hősök lebőgtek műsorvezetőként és alkalmatlanok a feladatra.

Fotó: RTL II/ Bársony Bence
Fotó: RTL II, Bársony Bence

 A múlttal szembenéző Éva ezt nem így látja, sőt: “Az ismerőseim, a barátaim és a családtagjaim is azt mondták, hogy nem ezt várták tőlem, hanem sokkal rosszabbat. A környezetem, valamint a műsor szerkesztőinek megítélése szerint is ügyes vagyok, a ValóVilág7 két műsorvezetője, Lilu és Istenes Bence is külön megdicsért, mindketten mondták, hogy jól vettem az akadályokat.” Éva végezetül azt is elárulta, hogy a műsor kezdete előtt jó néhány órával már a stúdióban tartózkodik, hiszen nemcsak a műsorvezetés, de a szerkesztés is érdekli.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top