Sztárok

Szörnyű tragédia derült ki Ashton Kutcher múltjából

2001-ben Ashton Kutchert szörnyű megrázkódtatás érte, ugyanis meggyilkolták akkori barátnőjét, Ashley-t. A gyilkosság tizenhárom esztendővel ezelőtt történt, azonban – valamilyen oknál fogva – csak most került nyilvánosságra a szörnyű történet.

A gyilkosságról az In Touch Weekly számolt be, a lap információi szerint Ashton Kutcher és Ashley Ellerin kapcsolatuk elején járt, amikor bekövetkezett a tragédia. Az akkor huszonkét esztendős lány egyetemre járt, mellette pedig sztriptíztáncosként dolgozott, amikor megismerkedett a színésszel. 2001. február 21-én a fiatal lány felhívta szerelmét, s egyik barátjának lakásába invitálta, hogy aztán együtt nézzék meg a Grammy-gálát. Ashtonnak egyéb elfoglaltsága akadt, így nem tudott benézni Ashley egyik közeli barátjához, viszont megígérte a lánynak, hogy később átmegy hozzá. Ez volt kettejük utolsó beszélgetése, Ashely-t ugyanis nem sokkal később megölte egyik ismerőse, a huszonnégy éves Michael Gargiulo, aki – mint az később kiderült – betegesen rajongott érte.

Demi Moore volt kedvesét később kihallgatták a nyomozók: Ashton elmondta, hogy az ominózus estén kétszer hívta kedvesét, ám az nem reagált a hívásaira, ezért úgy döntött, hogy meglátogatja lakhelyén, ám hiába kopogott, Ashley nem nyitott ajtót. Az egyik legjobban fizetett tévés – elmondása szerint – nem furcsállta a dolgot, ugyanis úgy hitte, hogy Ashley megsértődött, amiért nem nézte meg vele a Grammy-gálát. A fiatal lány holttestére végül másnap reggel a szobatársa talált rá – Gargiulo 35 késszúrással ölte meg. A szerelőként dolgozó férfi ellen körözést adott ki a rendőrség, nem sokkal később pedig el is fogták – a letartóztatott Michael ezt követően mindent bevallott, azt is, hogy Ashley-n kívül további tíz nővel végzett. Az állítólagos sorozatgyilkos jelenleg fogságban van. Bár Mila Kunis gyermekének apja ritkán beszél az őt ért traumáról, várhatóan vallomást fog tenni annak érdekében, hogy exbarátnőjének gyilkosa mielőbb megkapja a megérdemelt büntetését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top