Sztárok

VV7: dráma keseríti meg VV Dóri életét

VV Dóri a ValóVilág7 villájában folyamatosan mosolyog, önfeledten bulizik, és mindig vidámnak mutatja magát – ám ez csak a látszat. Az aktmodellként dolgozó lány valójában nem ennyire kiegyensúlyozott, máig nem tudja elfogadni, hogy egyik szülője nem kíváncsi rá.

VV Dórival még a beköltözés előtt beszélgettem, ideiglenes lakóhelyén, az egyik budapesti hotel szobájában találkoztunk. Interjúnk közben végig nevetgélt, minden kérdésemre humoros választ adott, amikor azonban családjára terelődött a szó, megváltozott az arca. Mint megtudtam, a múltjában több olyan dolog is történt, melyet a mai napig képtelen teljesen feldolgozni. “Életem legrosszabb élménye az volt, amikor anyukám és a nevelőapám szakított. Tizenkilenc éves lehettem, amikor véget ért a kapcsolatuk, a szétválás talán mindnyájunk közül engem viselt meg a legjobban… nagyon szerettem őt, apám helyett apám volt, rengeteget foglalkozott velem” – avatott be a részletekbe Dóri. Miközben beszélt, édesapja is szóba került – kapcsolatuk nem úgy alakult, ahogy azt az RTL II-n futó reality szereplője eltervezte.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Édesapámmal nem jó a kapcsolatom, nem beszélek vele. Néhány évvel ezelőtt, az unokatesóm ballagásán találkoztam vele utoljára… megkértem, hogy várjon rám két percet, ő azonban otthagyott, mire én közöltem vele, hogy ne keressen többet. Azóta sem keresett, de egyébként előtte sem voltunk szoros viszonyban, valamiért sohasem alakult ki közöttünk igazi apa-lánya kapcsolat” – mondta, hozzátéve: ha el nem is fogadta, de mostanra beletörődött a helyzetbe. A VV Lacihoz közel kerülő aktmodell azt is elárulta, nagy tervei vannak a műsort követően. “Ha megnyerném a játékot, a nyeremény egy részét a lakáshitelem törlesztésére fordítanám, a maradék pénzből pedig magamat segíteném, ugyanis szeretnék kiköltözni az Egyesült Államokba.”

A VV7 beköltözéséről készített galériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

A VV6 győztese még a valóságshow kezdete előtt tett ígéretet magának, amelynek teljesítésére csak most szánta rá magát. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top