Sztárok

Félárva kislány mondott nemet Kim Kardashian örökbefogadására

Méghozzá egy tizenhárom éves kislány, aki úgy érezte nemet kell mondania Kim Kardashian ajánlatára. Mi volt az ajánlat? És miért mondott nemet a Pink nevű kislány? Kissé keszekusza a történet, de mindjárt kibogozzuk.

Ritka alkalmak egyike, de Kim Kardashian most valóban jót szeretett volna cselekedni – a probléma csupán az, hogy rossz embernél próbálkozott. Elsőként a Daily Mail számolt be a bécsi Operabálon botrány okozó celeb legújabb, kicsit sem mindennapi sztorijáról, melynek főszereplője – Kanye West felesége mellett – egy tizenhárom éves kislány. A történet dióhéjban a következő: Kim Kardashian Thaiföld Phang Nga tartományában járt, amely régióban a 2004-es cunami idején több mint négyezer ember vesztette életét. A mémmé lett celebnő egy gyermekotthonban tett látogatást, s bár eredetileg nem tervezte, hogy többedmagával távozik a helyszínről, az otthon egyik lakója, a tizenhárom éves Pink percek alatt levette a lábáról. Nem sokkal később kiderült, hogy a kislány – sok társával ellentétben – nem árva, édesanyja azért volt kénytelen gyermekotthonba adni, mert nem tudta előteremteni a neveléséhez szükséges anyagiakat. A szívszorító történetet hallva North West anyukája elhatározta, hogy örökbe fogadja Pinket, a kislány azonban nemet mondott az ajánlatára, nem kért a fényűző életből.

Fotó: Daily Mail
Fotó: Daily Mail

“Mindenki szebb vagy jobb életet akar magának, de miután belegondoltam abba, hogy más helyen éljek, rájöttem, hogy az nem lenne jó nekem. Nem akarom magam mögött hagyni mindezt, nem vagyok kész rá” – mondta a tizenhárom éves kislány. A lap információi szerint a divatbakizó szomorúan, de tudomásul vette, hogy Pink nem szeretne vele tartani az Egyesült Államokba. A kislány természetesen édesanyjának is beszámolt a találkozóról, Rose azt tanácsolta neki, hogy először fejezze be a középiskolát, majd ha ez megtörtént, engedélyezi, hogy (feltéve, hogy lesz ilyen jellegű vágya) Kardashianékkal éljen.

Azonban nemcsak Kim Kardashian fejében fordult meg az örökbefogadás gondolata: a legfrissebb hírek szerint a frissen házasodott George Clooney és felesége, Amal is azon törik a fejüket, hogy magukhoz vesznek egy árvát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top