Sztárok

Reagált az őt ért vádakra Kállay-Saunders András

Az egyik napilap szerint Kállay-Saunders András egy ismeretlen lánnyal flörtölt a budapesti éjszakában. Az énekes Facebook-oldalán reagált a szerda reggeli vádakra.

A Blikkhez eljuttatott fotók alapján az Eurovíziót is megjárt énekest egy sötétszőke hajú lánnyal kapták lencsevégre, akinek – a lap értesülései szerint – még a telefonszámát is elkérte. Bár a napilap megkereste Andrást és kedvesét, Tolvai Renit is, akkor még egyikük sem kívánta kommentálni a történteket.

Szerda reggel a betegséggel küzdő énekes azonban közösségi oldalán reagált az őt ért vádakra, amit teljes terjedelmében közlünk:

Gratulálok! Ha valakinek ennyire kell 10 ezer forint, az inkább szóljon nekem, és odaadom, ahelyett hogy lefotóz, miközben állok egy pultnál és sms-ezek, és elküldöd egy újságnak. De ha máskor valaki úgy dönt, hogy le akar fotózni rossz szándékból, legalább tegyél rá valami jó Instagram effektet.

Egy pár javítás a cikkben:
1.Nem mentem erre a helyre egyedül, hanem egy nagy baráti társasággal.
2.Nem volt semmilyen “Mély beszélgetés”, sms-eztem miközben vártam a Whiskey colamat (jég nélkül)
3. Egyáltalán nem voltam részeg állapotban.

Egy közvetlen ember vagyok, ugyan úgy viselkedek, mint mielőtt ismert lettem. Nincs olyan, hogy az éjszakában nem jönnek hozzám emberek gratulálni, vagy fotózni. Mindig váltok egy pár szót, az a minimum, mivel ezeknek az embereknek köszönhetem a karrieremet, és ezt soha nem felejtem el.
Love you all! Szép napot kívánok mindenkinek!

 
 
 
 
 
 
 

Andrásról és Reniről készült képgalériáinkat itt végiglapozhatod:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top