Sztárok

Óriásit csalódott egy beteg kisfiú Vajna Tímeában

Becsapva érzi magát egy beteg fiú, Siklós Csaba, akinek Vajna Tímea állítólag segítséget ígért – írja a Bors.

Siklós Csaba vese- és májdonorra várt, amikor Vajna Tímea segítséget ígért neki – írja a Bors. “A sürgősségi transzplantlistán voltam, amikor kapcsolatba kerültem Vajna Timivel idén májusban. Nagy segítséget reméltem tőle… Mivel Pesttől 200 kilométerre lakunk, nagy segítség lett volna tőle, ha általa sikerült valahogy az állandó utazgatást megoldanunk, mivel sokszor azért nem mentem kezelésekre, mert nem volt pénzünk az útiköltségre sem. Timi azt mondta, a veséjét is odaadja, ha megfelel” – mondta a beteg fiú.

Vajna Tímea pedig így nyilatkozott az üggyel kapcsolatban: “A kórházban látogattam meg Csabát, és anyagilag hozzájárultam a kezelési költségeihez, mindennapjaihoz. Májra és vesére is szüksége volt, és a májátültetésen már túl is van, ami örömteli. Való igaz, mondtam neki, hogy én szívesen odaadnám neki a vesémet, mint ahogyan más szerveimet is rászorulóknak. De csak akkor, ha engem baleset ér, és az életemet vesztem.”

Vajna Tímeáról készült képgalériánkat, itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top