Sztárok

Komoly terveket szövöget az X-Faktor kiesője, Andelic Jonathan

Szombat este lezajlott a 2014-es X-Faktor ötödik élő show-ja, a versenytől végül Andelic Jonathan búcsúzott. Hétfő reggel a kiesővel beszélgettünk – tervekről és mentális felkészültségről.

A hétvége történéseinek ismeretében kijelenthetjük, hogy a 2014-es X-Faktor mentorain átok ül – a legutóbbi élő show alkalmával a 25 év felettiek mentora, Little G Weevil került nehéz helyzetbe, ugyanis két mentoráltja kényszerült párbajozni, míg egy héttel korábban Alföldi Róbert két mentoráltja, Borbély Richárd és Szabó Richárd küzdött meg egymással a továbbjutásért. A mostani kieső, Andelic Jonathan – Ricsi bácsival ellentétben – rendületlen arckifejezéssel vette tudomásul, hogy nem versenyezhet tovább. Jonathant – vagy, ahogy mindenki hívja: Jotát – hétfő reggel értem utol telefonon.

Ezért esett ki Andelic Jonathan az X-Faktorból

“Az előzmények ismeretében egyáltalán nem lepődtem meg, hogy ismét egy mentor két versenyzője párbajozott, szerintem mostanra már teljesen kiszámíthatatlan, hogy ki mikor kerül a veszélyzónába. Az ember nyilván tisztában van a saját kvalitásaival és korlátaival, felkészültem arra, hogy akár párbajozhatok is” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak, hozzátéve: borzasztó érzés volt csapattársa, Horányi Juli ellen énekelni. Jonathan azt mondja, egyáltalán nem haragszik mentorára, amiért őt küldte haza, és egyetért azzal a kritikával, miszerint mentálisan kevésbé felkészült a versenyre, mint a jelmeztervező lány. “Amikor a mentorom ezt mondta, arra gondolt, hogy engem egy-két külső tényező hamarabb kizökkentett és dekoncentrálttá tett – Juli ebből a szempontból sokkal tudatosabb volt. Én is az voltam, ha színekhez hasonlítanám magunkat, akkor mindketten kékek voltunk, csak az egyikünk egy árnyalattal halványabb.”

Jonathannak egyébként rengeteg terve van, mentorával nem szakítja meg a kapcsolatot. “G-ben az a fantasztikus, hogy a kezdetektől fogva barátként és kollégaként kezelt minket, nem pedig szimplán mentoráltként. Azt mondta, hogy a jövőben is számít rám és a barátságomra” – mesélte a fiatal énekes, aki az éneklés mellett szívesen foglalkozna zeneoktatással, de hangképző tanárként is el tudja magát képzelni. “Szeretném azt hinni, hogy érdemes megosztani a gondolataimat a közzel – nemcsak zene formájában. A színház világa is nagyon érdekel, tervezem feltérképezni a számomra reális lehetőségeket és kereteket, amelyek között ez a vágyam megvalósulhat.”

Dübörögnek a show-műsorok a kereskedelmi csatornákon, a női műsorvezetők és zsűritagok pedig dögösebbnél dögösebb összeállításokban jelennek meg a képernyőn. Ruhamustra itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top