Sztárok

Hollywoodi sztárok, akiknek magánéletében sötét titok lapul

Hollywood hírességei is csak emberek, az ő életükben is rengeteg sötét titok lappang. Közülük most négy sztár magánügyéről olvashatunk.

Charlize Theron

1975. augusztus 7-én született Dél-Afrikában. Hányatott gyermekkora volt, hiszen apja, aki építési vállalkozóként dolgozott, masszív alkoholista volt. Ráadásul az alkohol belőle agresszivitást váltott ki, ami miatt rengeteget szenvedett a család. Éppen ezért Charlize 13 éves korában elkerült a farmról egy bentlakásos iskolába, viszont még így is szemtanúja volt 15 évesen apja tragikus halálának. Egy veszekedés során édesanyja önvédelemből lelőtte Charlize apját. Anyja ellen nem emeltek vádat. Állítólag azért fajultak el az események, mert Charlize apja megfenyegette őt, hogy megöli az anyjával együtt. Valószínűleg gyermekkori élményei hatására ma a női jogok egyik élharcosaként küzd, valamint a PETA állatvédő szervezet aktív tagja.

Woody Harrelson

1961. július 23-án született az Amerikai Egyesült Államokban. Édesanyja vallásos nevelésben részesítette testvéreivel együtt. Woody nagyon kicsi korában szülei elváltak, az apja, Voyde Charles Harrelson, hivatásos szerencsejátékos volt. És sajnos gyilkos is, hiszen megölte John H. Wood kerületi bírót. A gyilkosságért 1979-től 2007-ig börtönben ült, ahol természetes halállal halt meg. Woody rengeteget járt nála a börtönben, és próbálta meggyőzni egy jobb életről, sok helyen próbált az érdekében tenni, hogy rövidebb legyen a büntetése, de nem járt sikerrel.

A cikk folytatásáért kattints az Ami engem érdekel blogra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top