Sztárok

Így dőzsöl Costa Ricán Berki Krisztián – videó

A kivételes alkalmak egyikeként most nagyon szeretnénk Berki Krisztián helyében lenni. Jó, Magyarországon is elég barátságos az idő így péntek délután, de azért nincs harminc fok, mint Costa Ricán, ahol "a berki" legújabb műsorát forgatja.

Néhány nappal ezelőtt a Nők Lapja Café is beszámolt arról, hogy Berki Krisztián elhagyta az országot – százas zsebkendőre azonban nincs szükség, a herevasalt celeb ugyanis csak legújabb műsora, az Éden Hotel forgatása miatt utazott külföldre és hamarosan visszatér. A hungarocelltömböt vásárló Berki a minap be is jelentkezett a festői szépségű helyszínről – megtudhattuk, hogy a nyílt vizeket nem kifejezetten kedveli, a medencéket és a koktélokat viszont annál inkább.

A TV2 oldalára felkerült videó sokak szerint igencsak polgárpukkasztóra sikeredett, míg mások azon a véleményen vannak, hogy Berki a legnagyobb “elnök”, s néhányan már most boldog új évet kívántak neki. S míg az Édes Élet egykori szereplője a világ legboldogabb országában tartózkodik (legalábbis, a happyplanetindex szerint), addig régi (régi-új?!) kedvese, Hódi Pamela az Egyesült Királyságban pihen barátnőivel – a képek tanúsága szerint jól mulat.

A videó (amit alább megtekinthetsz) vegyes fogadtatásban részesült: vannak, akik kifejezetten örülnek annak, hogy kedvencük vezeti a realityt, de akadnak olyanok is, akik nem ennyire lelkesek:

Így dőzsöl Costa Ricán Berki Krisztián - videó

 

Néhány napja jelent meg az a tizenhárom évvel ezelőtti születésű kötet, amely az idén elhunyt Bajor Imre életével foglalkozik. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top