Sztárok

Az egész internet Kim Kardashianon röhög – galéria

Jó, ez mondjuk nem meglepő, elvégre heti rendszerességgel követ el valami olyan dolgot, amivel kiveri a biztosítékot vagy mindenkit nevetésre késztet. Legújabb címlapfotója minden eddiginél szürreálisabbra sikerült, nem csoda, hogy percek alatt mém lett belőle.

A produktum nélküli celebek királynője – aki a bécsi Operabálon is képes volt botrány okozni – most épp a Paper magazin címlapján pózol anyaszült meztelenül. Az anyag – rettentő kreatív módon – az “Egy délután Kim Kardashiannal” címet kapta, a fotók szerintünk önmagukért beszélnek.

A nem kicsit szürreális képeket állítólag maga Kanye West felesége akarta, nem titkolt célja az volt, hogy “betörjön az internetbe” – ezt egyébként korábban a Szomszédok Vágási Ferije is megkísérelte, annyi különbséggel, hogy ő “beszállni” akart az internetbe. (Videó itt.) Mém is lett belőle. Az internetet percek alatt elárasztották a Kim Kardashian frenetikus címlapját kifigurázó képek, az internet népe kimaxolta a trollkodást. A lap szerkesztője a Yahoo Style-nak adott interjújában elmondta: “A vetkőzés Kim ötlete volt, nem mi mondtuk neki, hogy csináljunk egy olyan címlapot, amin premier plánban látszódik a hátsó fele.”

Íme az eredeti fotó, alább pedig a mémparádé:

Fotó: papermag.com

 Ha csak egy galériát nézel meg ma, ez legyen az:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top