Sztárok

Szabó Zsófi mindenkit kiakasztott

Kemény, és durva állítások olvashatóak az RTL klub új műsorvezetőjéről a mai Borsban. Szerintetek kinek van igaza?

A lap szerint, egyelőre nem találja a helyét Szabó Zsófi az új munkahelyén. Nehezebben ért szót a kollégáival, állítólag kiakasztotta a stáb néhány tagját.

“…Úgy viselkedik, mint egy sztár, akit ki kell szolgálni. Akkor szaladt el vele a ló igazán, amikor dicséretet kapott az első adás után. Előszeretettel hangoztatja, hogy jövőre egy nagy show-műsorban kap szerepet” – állította a Borsnak a műsorvezető egyik kollégája, természetesen név nélkül, ami szerintünk egyáltalán nem bátor dolog.

Schiwert-Takács László, az X-Faktor kreatív-felelős szerkesztője nem ért egyet a vádakkal, megvédte az After X műsorvezetőjét: “Amikor munka van, nagyon helyes, nagyon cuki, odafigyel a dolgokra, és jó viszonyt ápol azokkal az emberekkel, akikkel neki dolga van. Nem ismerem régóta, így nem tudom, hogy magánemberként hogy viselkedik, igazán szólva nem is érdekel, kollégaként meg vagyok vele elégedve, és szeretjük.”

Szabó Zsófiról készült képgalériánkat itt nézheted meg:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top