Sztárok

Többször is karambolozott VV Aurelio

VV Aurelio sok hibát elkövetett már vezetés közben. Legutóbb például egy nap leforgása alatt kétszer is karambolozott, komoly károkat okozva evvel a nyereményautójában.

Júniusban Aurelio Baján egy mozgássérültek számára fenntartott helyen parkolt. Ősz elején pedig egy sérülés miatt szervizbe vitte nyereményét, a csereautót azonban sikerült összetörnie. A Blikk információi szerint az autós pechsorozat itt még nem ért véget, múlt pénteken először olyan távolságban parkolt le egy kereszteződéstől, ami a KRESZ szerint tilos. Fél órával később, miután elindult, egy kanyarodósávban tolatni kezdett, és belement a mögötte közlekedő  gépjárműbe.
Kora délután pedig egy fába  is beletolatott, amitől szilánkosra tört kocsija hátsó szélvédője. 

“Tolattam, és nem vettem észre, hogy a mögöttem lévő fa ága ennyire kiáll. Belementem, az pedig megnyomhatta a csomagtartót, amitől azonnal szétrobbant az üveg is. Két éve van jogosítványom, és szerintem jól vezetek, de a jövőben próbálok jobban odafigyelni, amikor kocsiba ülök” – mondta el a Blikknek Aurelio, aki hamarosan műsorvezetői babérokra tör.

Többször is karambolozott VV Aurelio

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top