Sztárok

Veszélyektől féltik az X-Faktor fiatal versenyzőjét, Tóth Andit

Tóth Andinak nemcsak a személyisége, de a sorsa is kísértetiesen hasonlít az X-Faktor női mentoráéhoz, Tóth Gabiéhoz.

Az X-Faktor fiatal versenyzőjét, Tóth Andit “a kis Tóth Gabi”-ként emlegetik – írja  a Bors. Mindketten lázadó természetűek, és nagyon fiatalom vágtak neki egy-egy tehetségkutatónak, Gabi annak idején a Megasztárnak, Andi pedig most az X-Faktornak.

Andi szülei azonban tisztában vannak a dolog veszélyeivel. Édesapja, Tóth Róbert a Borsnak mesélt félelmeiről “Én 18 éves koráig még vártam volna ezzel a jelentkezéssel, de annyira határozott elképzelései voltak a jövőjét illetően, hogy beadtam a derekam. Egyelőre az RTL Klub vigyázó szemei figyelnek Andira, ám tudjuk, előbb-utóbb eljön az a pont, amikor már nekünk kell egyengetnünk a útját. A lányunk álmaiért hajlandóak vagyunk feladni a nagyváradi életünket, és ha kell, mi is felköltözünk Budapestre, ahol nyilván kezdetben semmi nem lesz egyszerű…”

Tóth Gabi a saját bőrén tapasztalta meg, hogy egy ekkora váltás és egy lázadó kamasz, bizony más változásokat is előidézhet a család életében. A Tóth lányok szülei 35 év után döntöttek úgy, hogy külön folytatják az életüket. A tapolcai békés családi idillt feladták lányaik álmaiért, de sajnos a siker oltárán az egész Tóth famíliának fel kellett áldoznia a családi boldogságot – írja a Bors. A zenekarok mentora nemrég egy interjúban elmondta: szülei házasságának mélypontjai feltehetőleg az ő párkapcsolatainak és személyiségének alakulásához is nagyban hozzájárultak. “A szüleim sok nehézségen mentek át azáltal, hogy Verával mindketten ezt a szakmát választottuk. Féltettek bennünket, mert nem tudtak megvédeni a támadásoktól…”

Tóth Gabiról készült képgalériánkat itt nézheted meg.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top