Sztárok

Majka kiütötte Liptai Claudiát

Sokan irigylik vagy szidják őket magas keresetük miatt, pedig nagy feladat az övék: milliókat kell szórakoztatniuk nap mint nap.

A Blikk összeállított egy listát a legjobban kereső magyar műsorvezetőkről. A lap értesülései szerint Majka keres a legtöbbet, nagyjából 47 millió forintot visz haza idén. A Sztárban sztárban való zsűrizésért 3, a Rising Starért 8 milliót kaszál. Ezenkívül rapperként nagyjából 100 ezer forintot keres hakninként, mivel gyakoriak a meghívásai, ebből is összejön havi 3 millió.

A lista második helyén a párjával nemrég szakító Liptai Claudia áll, aki a lap szerint összesen nagyjából 40 milliót keres ebben az évben. Jár neki a fizetés a Jóban Rosszbanért, a Sztárban sztárért és a Bumm!-ért is. Emellett két darabban is játszik a Centrál Színházban, és a végösszeghez különböző reklámbevételek is hozzáadódnak.

A Blikk listáján szerepel még Sebestyén Balázs, Berki Krisztián, Ördög Nóra, Fábry Sándor és Hajdú Péter is.

Az összegek vitathatatlanul magasak, nem szabad azonban elfelejteni, hogy a siker akár mulandó is lehet a sztárok életében. A feladatok száma sem mindig egyforma, így számolniuk kell azzal is, hogy a magas összeg bármikor lecsökkenhet.

Ennyit keresnek a magyar sztárok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top