Sztárok

Magyar pasival kavar Kylie Minogue?

Régen látszott már ennyire boldognak Kylie Minogue, aki a hírek szerint mostanában egy magyar származású milliárdossal találkozgat.

“Kylie régóta ismeri a milliárdost, sokszor André Balázs hoteljában száll meg, amikor New Yorkban tartózkodik, és járt már a Chateau Marmont hotelban is Los Angelesben” – mondta egy bennfentes a Daily Mailnek. Sem Kylie, sem Balázs sajtósa nem kommentálta a híreket.

De ki is az az André Balázs?

André Balázs Budapesten született, gyerekkorában emigrált az Egyesült Államokba. Apja, Endre elképesztően sikeres kutató, és professzorként a Harvardon tanított, míg édesanyja, Éva, a massachusettsi vezető kórház pszichológusaként dolgozott. André kiváló tanulmányi eredménnyel végzett, majd újságíróként diplomázott a Columbia egyetemen, noha szívesebben segédkezett az apja biotech cégében, mintsem hogy a médiában dolgozzon. A vállalat hatalmas sikereket ért el, s profitjából az akkor 27 éves André megvette az első New York-i éjszakai klubját. Nagyjából ekkor ismerte meg későbbi feleségét, akitől két lánya született.

André klubja jól menő hely lett, és a férfi ezek után határozta el, hogy éttermekbe és szállodákba fekteti vagyonát. A gazdag hírességek mind nála akarnak megszállni, mert rendkívül kifinomult ízlése állítólag minden részletre kiterjed. Nem mellesleg pedig elképesztően diszkrét ember, ha mások titkairól van szó.

Megnézem
Összes kép (1)

Az ő titkait azonban úgy tűnik, elég sokan tudni vélik. Az amerikai üzletember volt például Uma Thurman párja. A színésznő és André 11 évvel ezelőtt kezdtek el találkozgatni, ám ekkor a milliárdos még házas volt – Uma kedvéért aztán egy évvel később elvált a nejétől. 2007-ben azonban váratlanul véget ért ez a kapcsolat. Ekkor ismerkedett meg a színésznő egy másik magyar nevű milliárdossal, Arpad Bussonnal, de ez már egy másik sztori…

André Balázst 2008-ban már Naomi Campbell társaságában látták, éttermekbe és a barátaik születésnapjára is együtt mentek. Egy hónappal később viszont már Cameron Diaz volt a szerencsés, akit a férfi meghívott a saját hoteljébe egy hétvégére. A diszkréciójáról híres Chateau Marmont szállodába rengeteg ismert ember jár “elvonulni”, a lesifotósoknak igazi csemege már az is, ha a kapun kijövőket lefotózzák. Balázs állítólag jól megél abból, hogy a sztárok titkos légyottját fedezi.

Diaz nem az utolsó színésznő, aki élvezhette a milliárdos vendégszeretetét. Renée Zellweger is találkozgatott a férfival, Sharon Stone pedig a 2009-es Oscar-gála utáni partin gabalyodott össze Balázzsal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top