Sztárok

Ezért boldog Csobot Adél

Adél azt mondja, nem akarja, hogy eltűnjön az a vidám, cserfes lány, akit az ország megismert az X-Faktorban. Azt vallja, hogy az ember próbáljon meg örülni az élet legcsekélyebb apróságainak is, ahogyan ő teszi.

Adél most Kocsis Tibóval és Steiner Kristóffal együtt arra sarkallja a magyarokat, hogy álljanak meg egy pillanatra, lassítsanak, s vegyék észre az élet olyan apró pillanatait, amelyek inspirálóak, és energiával töltenek fel. “Az én titkom, hogy akkor is tudok mosolyogni, ha rossz napom van, mert minden apróságnak tudok örülni, akár fagyiról, csokiról vagy finom teáról van szó, de ha ötvenegyedszerre nézem meg a kedvenc filmem, attól is jól érzem magam. Az éneklés, a fellépések mindig feltöltenek, de újabban a sportban is megtaláltam azt, ami pozitív gondolatokkal tölt el. Ezért sem áll távol tőlem a Kelet-Közép-Európa legnagyobb divatportálja által indított #hiFIVE kampány” – mesélte Csobot Adél, akinek életébe újra bekopogtatott a szerelem

Ezért boldog Csobot Adél

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top