Sztárok

Liptai Claudia szakításáról vallott

Immár Liptai Claudia is beismerte, valóban szakítottak párjával, Horváth Ákos színésszel. És néhány mondatából kiderült, milyen okok is lehetnek a háttérben.

Ahogy mi is megírtuk, Liptai Claudia és párja, Horváth Ákos színész külön utakon folytatják. A színésznő azóta megerősítette az információkat, írja a Blikk.
“A fiúk listákat írtak a csajokról, akik tetszenek nekik, de én soha egyikre sem kerültem fel. Ha szép vagy, az belépő egy jobb világba. Nekem tennem kellett azért, hogy észrevegyenek: rengeteget olvastam, és fejlesztettem a humorom” – nyilatkozta korábban a színésznő, aki mostanra gyönyörűbb, mint valaha.

“A férfiak le akarnak győzni. Rettegnek. Úgy indulnak neki a pasik, hogy majd én megmutatom. Beleszeretek Liptai Claudiába. Jaj, de jó, úgy csillog! De ha az már az enyém, másra ne mosolyogjon. Ezt nem tudom megugrani. Én csak azt szeretném, hogy büszkék legyenek rám. Ráadásul engem szórakoztatni kell. Ez komoly kihívás, nem is nagyon sikerül. Az a korosztály, amely nekem feküdne, tele van megkeseredett férfiakkal. A nőket valahogy kevésbé tiporja meg az élet. Én pedig egy percig nem vagyok hajlandó tovább azzal lenni, akivel nem akarok. Mert nem lesz jobb. Minek hazudni egymásnak vagy önmaguknak?” – ismerte el párkapcsolataiban tapasztalt nehézségeinek fontos okát Liptai Claudia.

Liptai Caludia szakításáról vallott

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top