TV-sztárok

Hivatalos: tényleg szakított Liptai Claudia

Megerősítették a hírt, Liptai Claudia és Horváth Ákos kapcsolata hivatalosan is véget ért. A hónapok óta tartó szerelem vége egyik napról a másikra, hirtelen következett be – írja a Bors.

Mégsem sikerült kiállniuk a próbát, a távolság felőrölte kapcsolatukat. Az összeköltözésen és gyermekvállaláson gondolkodó Liptai Claudia egy nappal a New York-i útja előtt gyorsan és hirtelen szakított szerelmével, Horváth Ákossal. A Bors úgy tudja, nyugodt körülmények között történt az elválás, a két fél csendben, gyorsan zárta le kapcsolatát. Nyilatkozni sem szeretnének egyelőre, annyit üzentek, nem szeretnék ötvenszer elmondani ugyanazt mindenkinek, békében szeretnének továbblépni. Helyettük a Bumm! műsorvezetőjének menedzsere szólalt meg. “A hírt megerősítjük, valóban külön utakon folytatja Claudia és Ákos, akik felnőtt emberek módjára, békességbe váltak el egymástól” – nyilatkozta a Borsnak Kende-Hofherr Krisztina.

“Clau szomorú volt amiatt, hogy a károgóknak lett igazuk. Olyan sokan mondták, hogy egy távkapcsolat nem működtethető. De sem ő, sem Ákos nem akartak erről tudomást venni, meg akarták cáfolni az évszázados tapasztalatokat. Sajnos nem sikerült nekik” – mesélte a színésznő egyik barátja.

Hivatalos: tényleg szakított Liptai Claudia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top