Sztárok

Nagyot csalódott az X-Faktor kiesője, Kállai-Kiss Zsófi

Nehéz napokon van túl a 2014-es X-Faktor döntőjébe jutott Kállai-Kiss Zsófi, aki majd' egy héttel ezelőtt búcsúzni kényszerült a tehetségkutatótól. Az énekesnő érzelmeiről és jövőbeli terveiről mesélt lapunknak.

Kállai-Kiss Zsófi volt a 2014-es X-Faktor egyik legüdébb színfoltja, az énekesnőt a verseny ideje alatt hatalmas érdeklődés övezte – ez szerencsére a kiesését követően sem szűnt meg. Zsófi nemrég arról mesélt lapunknak, hogy igencsak megviselte a kiesés, szomorkodásra azonban nincs oka, hiszen a rajongói, követői továbbra is kitartanak mellette. “Még mindig nem vagyok túl jól, próbálom magam összeszedni, de egyelőre túl közeli az élmény. Nagy csalódás. Szeretnék magamnak időt adni, hogy ezt feldolgozhassam. A családom és a barátaim velem vannak” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Little G Weevil mentoráltja. Zsófitól azt is megtudtam, hogy a minap hatalmas megtiszteltetésben részesült: Toldy Mária művésznő (akinek egyik dalát adta elő a második élő show-n) személyesen üzent neki.

Fotó: Kállai-Kiss Zsófi Facebook
Fotó: Kállai-Kiss Zsófi Facebook

“Nagyon örültem az üzenetnek. Megírta, hogy a színpadon a helyem, és puszil az egész család, ami nagyon jó hír, hiszen négy profi zenészről van szó.” Egy, a napokban megjelent cikkben azt olvashattuk, hogy a kisebb galibát okozó Zsófit nem várják vissza munkahelyére, az egyik pesti mulatóba, így elkerülhetetlen volt a kérdés, miszerint mi igaz a felreppent pletykákból. “A műsor után oda is visszavárnak majd, de szeretnék még több helyen fellépni. Bízom abban is, hogy lesz, aki lát bennem fantáziát, és elkezdhetek még magasabb szinten foglalkozni a zenéléssel. Szeretném, ha a karrierem beindulna, ehhez pedig az kell, hogy minél több emberhez juthasson el a zeném, sok fellépésen keresztül.”

Végezetül arról a különleges felhívásról is mesélt, melyet nemrég indított a közösségi oldalán. “Szeretném minél hamarabb elkészíteni a dalomat, ezért kitaláltam, hogy azoktól kérek inspirációt, akik megszerettek. A kommentek alapján nagyon sokan vannak, ez nagyon jólesik. Az eddig kapott dalszövegeket olvasva úgy érzem, valamennyire sikerült megismerniük.”

Cáfolja a pletykákat az x-faktoros Kállai-Kiss Zsófi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top