Sztárok

Rettenetes körülmények között él az egykori Barátok köztös, Csifó Dorina

Gyermekéért küzd Csifó Dorina, nyugdíjas szülei segítik – írja a Bors.

Mint azt mi is megírtuk, tavaly ért véget Csifó Dorina házassága, miután férje elhagyta őt és közös gyermeküket. A Barátok közt egykori sztárja akkor bízott abban, hogy egyedül is képes lesz boldogulni, még azt is elképzelhetőnek tartotta, hogy visszatérhet a sorozatba. Jelenleg azonban nincs állandó munkája, napi küzdelmet vív azért, hogy gyermeke mindent megkapjon, amire szüksége van, ebben pedig nyugdíjas szülei segítik – tudta meg a Bors.

“Édesanyám, ahol és ahogyan csak tud, segít, de nem támaszkodhatok rá folyton. Az elmúlt időszakban megtanultam apa és anya is lenni egy személyben, ahogyan rengeteg anyuka kénytelen létezni Magyarországon. Vince pedig sohasem szenvedett hiányt semmiben” – nyilatkozta a lapnak Dorina, akinek helyzetét tovább nehezíti, hogy édesapja nemrégiben agyvérzést kapott. Bár jó ideje igyekszik távol tartani magát a nyilvánosságtól – mint mondja –, most azért mesélte el történetét, hogy felhívja a figyelmet, és erőt adhasson azoknak az édesanyáknak, akik naponta elszántan küzdenek családjukért, gyermekeikért.

Rettenetes körülmények között él a Barátok Közt egykori sztárja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top