Sztárok

Meglepő titok derült ki Angelina Jolie és Brad Pitt házasságáról

Legújabb interjújában osztott meg újabb kulisszatitkokat szűk körű esküvőjükről Angelina Jolie.

A Vanity Fair decemberi számában mesélt a családról, a házasságról és jövőbeni terveiről Angelina Jolie, aki többek között azt is elárulta, hogy egyre inkább nyitottnak érzi magát arra, hogy a jövőben politikusként is képviselje az emberek érdekeit. Az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának különmegbízottja az elmúlt években számtalan háború sújtotta országot látogatott meg, és harcol a szegénység ellen, a gyermekvédelem mellett. Ám nemcsak politikai ambícióiról számolt be a Demóna sztárja.

Meglepő titok derült ki Angelina Jolie és Brad Pitt házasságáról

Augusztus végén szűk körben megtartott, franciaországi esküvőjükről is megosztott néhány részletet az olvasókkal. Így többek között azt, hogy fogadalmaikat gyermekeik írták. “Nem várták tőlünk, hogy többet ne veszekedjünk, azonban megígértették velünk, hogy mindig bocsánatot kérünk egymástól a viták végén”  árulta el a gyönyörű színésznő, akinek 10 év együttélés után egy teljesen új korszak kezdődőt az életében azzal, hogy hozzáment Brad Pitthez. Házasnak lenni teljesen más érzés. Nagyon jó dolog, hogy férj és feleség lettünk” – tette hozzá a nemrégiben II. Erzsébet által is kitüntetett színésznő, aki jelenleg is forgatja férjével közös második filmjét.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top