Sztárok

Kisfiával debütált a Rising Starban Ördög Nóra – fotó

Ördög Nóra és Majka is magával hozta gyermekét a Rising Star első adására, amelyben így nemcsak a szülők, hanem az utódok is debütáltak.

Néhány hónapja adott életet második gyermekének, a kis Vencelnek Ördög Nóra, aki november 2-án, vasárnap este tért vissza a TV2 vadonatúj tehetségkutatójában, a Rising Starban. Nórát férje, Nánási Pál és kisfiuk is elkísérte, ahogy Majkát is párja, Hajni és fiuk, Marián.

Kisfiával debütált a Rising Starban Ördög Nóra - fotó

Bár egyik félre sem jellemző, hogy saját közösségi oldalán kívül “mutogatná” gyermekeit, az első adás kedvéért kivételt tettek: ez egyfajta fricska is volt azoknak, akik támadták Nórát, amiért pár hónappal a szülés után máris visszaállt dolgozni. Az átigazolt műsorvezető ezzel is azt bizonyította, anyaság és munka jól megfér egymás mellett, főleg ha az embert még a férje is mindenben támogatja. A családi idillnek csak egy aprócska szépséghibája volt: Nánási Mici valamiért kimaradt a műsorból.

Kisfiával debütált a Rising Starban Ördög Nóra - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top