Sztárok

Vele flörtölt élő adásban Szabó Zsófi

Szabó Zsófi az RTL II-n futó After X szombati adásában különös érdeklődést mutatott az egyik versenyző, Borbély Richárd iránt.

A TV2-től az RTL-hez igazolt Szabó Zsófi az adás alatt Alföldi Róbert több mentoráltját is ugratta: először Nagy Ricsivel, majd Borbély Richárddal kacérkodott. “Itt van mellettem Borbély Ricsi is… Gabi el volt tőled ájulva, nem mellesleg én is” – konferálta fel Borbélyt Zsófi, s az énekes egy “oh-val” nyugtázta, hogy a szőkeségnek is bejött a produkciója. Az Istenes Bencét méltató Zsófi nem hagyta annyiban a dolgot, a következőképp folytatta:

Zsófi: Ez hogy esik, vagy mit szólsz?

B. Richárd: Hogy esik? Erre mit mondhatnék, hogy Gabi is és te is? Hát baromi jól.

Zsófi: Azt mondtad, hogy minden nőnek énekeltél. Akkor ezt vehetem magamra is?

B. Richárd: Sőt!

Zsófi: Figyelj, azt azért elmondanám, hogyha én tudok arról, hogy lovagolsz a kisfilmedben, akkor jelentkeztem volna operatőrnek, szerkesztőnek, bárminek.

B. Richárd: Elvittelek volna, és a naplementében pedig ellovagoltunk volna.

Ezzel még mindig nem volt vége a flörtpartinak: Szabó Zsófi először beolvasott egy Twitter-üzenetet (melyben egy lány szép szavakkal méltatta Richárdot), majd a következőt mondta: “Sajnálom, én már lestoppoltam!”

Vele flörtölt élő adásban Szabó Zsófi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top