Sztárok

Háttérbe szorult Liptai Claudia

Liptai Claudia nem szerepel a Jóban Rosszban című sorozat megújult főcímében – írja a Bors.

Hétfő óta új főcímmel, szereplőkkel és történetekkel jelentkezik a TV2 sorozata, a Jóban Rosszban, a megújult beköszönőből az egyik legfontosabb főszereplő hiányzik: Liptai Clau­dia, Zámori Alexa doktornő karakterének megformálója. A Bors értesülései szerint a színésznő egy darabig kevesebbet forgat, visszavonulásának hátterében pedig az állhat, hogy a napokban fejeződött be a Sztárban sztár második szériája (amelyben zsűritagként szerepelt), emellett a Bumm! című napi vetélkedőt is forgatta Kasza Tibivel. A harmadik ok a Jóban Rosszban sorozatba érkező új szereplők felfuttatása.

A lap szerette volna megszólaltatni az érintettet, ám Clau – a pletykák szerint – kislányával és kedvesével, Ákossal külföldre utazott – a kislánya vágyát teljesítő Claudia helyett a TV2 sajtóosztálya reagált. “A sorozat főcíme az őszi megújulás jegyében készült. A történet szerint mindig az aktuálisan központban lévő karakterek jelennek meg. Zámori doktornő az elkövetkező hetekben kicsit háttérbe szorul, nincs rajta hangsúly, most leginkább az új szereplőink bonyolítják Csillagkút életét, azonban Claudia továbbra is a sorozat egyik legnagyobb sztárja.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top