Sztárok

Dzsungel: VV Éva megalázta Aleskát

Baukó "VV" Éva trágár hangnemben becsmérelte versenytársát, Aleska Diamondot.

A 2014-es Celeb vagyok, ments ki innen! második szériájának két versenyzője biztosan nem ad majd egymásnak barátságkarkötőt (legalábbis a dzsungelben biztosan nem) Baukó Éva és Aleska Diamond olyan látványosan utálják egymást, hogy az valami egészen elképesztő. Kettejük kapcsolata a pénteki nap folyamán érte el a csúcspontot: kiabálás, veszekedés, kibeszélés, aztán megint kiabálás – úgy nagyjából ez volt a “menü”. A Való Világ 4 szereplője most épp azon borult ki, hogy Aleska nem hagyta aludni, és nem teljesítette a rábízott feladatot, a mosogatást sem.

A táborparancsnoki pozícióba került Éva a felkelés után rögtön beleveszett versenytársába, finoman szólva sem túl szép szavakkal méltatta. “Elmosogatott már a plázacicája? Jó fej voltam, direkt nem szóltam, de most már húzzon mosogatni!” – mondta Éva, ám ez még csak a kezdet volt. “Ma senkinek nem szóltam direkt, de úgy látszik, ez se jó megoldás. Láttam, hogy pihent, hagytam pihenni, nem szóltam, de úgy látszik, hogy olyan lusta dög, hogy nem jut eszébe, hogy el kell mosogatni. Biztos nem tanították meg otthon takarítani, csak a p***ját vakargatni.” És ez még mindig csak a hatodik nap… mi lesz itt még, mi inkább bele sem merünk gondolni.

Dzsungel: VV Éva megalázta Aleskát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top