Sztárok

Komoly fájdalmai vannak Dukai Reginának

Dukai Regina egy a minap megrendezett eseményen nem tudott jégpályára lépni.

A műsorvezető-énekesnő más sztárok társaságában a Cseppkő Gyermekotthon lakóival találkozott. A jótékonysági rendezvény résztvevőinek lehetőségük nyílt arra, hogy a jégpályán is brillírozzanak, Dukai Regina azonban kimaradt a mókából. “Nagyon szeretek korcsolyázni, de most egy hátsérülés miatt csak a palánk mellől tudtam drukkolni. Aztán nem bírtam ki, és a gyermekek kérésére együtt tettünk pár lépést a jégen” – árulta el a rajongóitól különleges meglepetést kapó Regina.

A TV2-n futott Sztárban Sztár második évadának szereplője azt is elmesélte, hogy a karácsony mellett október 31., azaz halloween a másik kedvenc ünnepe – erről egyébként nemcsak narancssárgára festett körme, de az alkalomra megálmodott, saját tervezésű ruhája is árulkodott. “Édesapám születésnapja is ezekben a napokban van, így a halloween számomra egyet jelent a családi ünnepléssel, a répatortával, a viccesre faragott tökökkel.

Hátsérülés kínozza Dukai Reginát

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top