Sztárok

Őszintén mesélt balesetéről Bódi Sylvi

Bódi Sylvi a közösségi oldalán nosztalgiázott: a modell felelevenítette egyik gyermekkori balesetét, amelyet képpel is illusztrált.

A 2014-es Celeb vagyok, ments ki innen! első szériájának szereplője (aki pucérkodása miatt állítólag nagy bajba kerülhet) gyakorta elmélkedik a közösségi oldalán, bejegyzéseiben számtalan témát feszegetett már, és jó párszor előfordult, hogy valamely személyes történetét osztotta meg a követőivel. Utóbbira leltünk példát a minap, amikor is elárulta, minek a következtében lett egy sebhely az ajka felett.

Rendezgettem a fotóimat és egy igazi gyöngyszembe futottam bele. Egy portréfotót találtam, melyet 16 éves koromban készítettek rólam. A szemöldököm itt még nem volt szedve. (Legalább látszik, hogy milyen a gyári, mert sokan azt hiszik, hogy tetoválva van a szemöldököm, pedig nincs). S a kutyaharapás emléke is nagyon szépen látszik, az ajkam fölött, a jobb oldalon. Ötéves voltam és egy éppen táplálkozó bernáthegyit kezdtem el rángatni, mert nekem akkor és ott játszani volt kedvem… Neki meg nem, s ezt maradandó módon ki is nyilvánította. Vérben úszott a fejem. Az eset óta elvileg félnem kellene a kutyáktól, de ez nem így van, csípem őket. Azt mindenesetre gyorsan megtanultam, hogy a játék tud várni kaja utánig.”

Fotó: Bódi Sylvi Facebook
Fotó: Bódi Sylvi Facebook-oldala

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top