Sztárok

Meríts ihletet a hollywoodi sztárok halloween-jelmezeiből – galéria

Míg tavaly Heidi Klum bulija vitte a prímet, addig idén Kate Hudson rendezett fergeteges halloween-partit sztárbarátainak.

Hollywoodban presztízskérdésnek számít, ki rendezi a legjobb halloween-bulit, ami idén Kate Hudsoné lett. A sztárvilág apraja-nagyja felvonult, Paris Hilton Minnie egérnek öltözve rakta ki melleit, Lily Allen hasvillantós doktor néniként érkezett, Katy Perry Cheetosnak öltözött, míg maga a házigazda a mexikói arcfestés mellett döntött. Leginkább az egykori jóbarát, Courtney Cox tett eleget az ijesztő, földöntúli jelmez elvárásnak, a párja Drakulának öltözött, míg benne egyaránt felismertük a Halott Menyasszonyt, Piroskát és Hófehérkét, de a Fűrész filmekből ismert bohóc arcát is látni véljük az arcfestésében.

Ám akkora sikert egyik jelmez sem aratott, mint Heidi Klum tavalyi ötlete, amikor nyolcvanéves önmagának öltözött. Az idei év legízléstelenebb jelmezét szerencsére egyik híresség sem öltötte magára.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top