Sztárok

Bajban az x-faktoros Tóth Andi

Nehezen viseli családja és barátai hiányát Tóth Andi.

A 2014-es X-Faktor döntősei az első élő show előtt nem sokkal vették birtokba a budapesti Gozsdu udvarban található ingatlanokat. Szikora Róbert mentoráltjai – tehát Ilyés Jenifer, Jakab-Péter Izabella és Tóth Andi – egy lakásba kerültek, s bár ennek mindnyájan rendkívül örültek, nem titkolták, hogy bizonyos dolgoktól – például az önállóságtól – kissé tartanak.

A legnehezebb helyzetben minden bizonnyal a tizenöt éves Tóth Andi van, hiszen ő a műsort megelőzően még sohasem töltött ennyi időt távol a szeretteitől. A fiatal énekesnő lapunknak elárulta, mely dolgokat szokta meg a legnehezebben. “Magamra kell mosnom, és a dolgaimat is én intézem. Arról is nekem kell gondoskodnom, hogy reggel időben felkeljek, hiszen nem ébreszt fel senki. A mosógéppel egyébként már sikerült megbarátkoznom, bár még nem tudom tökéletesen használni, de Bella mindig segít” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Tóth Andi, hozzátéve: nem ritka, hogy versenytársaival fakanalat ragadnak. A mezőny legifjabb versenyzője azt is elmesélte, hogyan birkózik meg a szeretethiányával.

“Bellával nagyon jóban lettünk az elmúlt időszakban, sok mindent megbeszélünk. Az otthoni barátaimmal a közösségi oldalakon tartjuk a kapcsolatot, ők néha borzasztóan hiányoznak” –  mondta Andi, aki a múlt szombati, második élő show alkalmával éles bírálatot kapott a mentoroktól. “Még a fejemben járnak a mondatok, de igyekszem elfelejteni az ezzel kapcsolatos rossz érzéseimet, és inkább a hétvégére koncentrálok.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top