Sztárok

X-Faktor bréking: feladja Szabó Ricsi?

Nemcsak Szabó Ricsinek, de az X-Faktor szerkesztőinek is komoly nehézségeket okoz a mandulagyulladás.

A Bors információi szerint nemhogy nem énekelhet, de még csak nem is beszélhet Szabó Ricsi. Pihenteti a hangszálait és antibiotikumot szed. Az is kérdéses, színpadra tud-e állni a szombati élő show-ban. Az énekes hétfőn lett rosszul, állapota azóta sem nagyon javul.

“Forgattunk, hirtelen elkezdett fájni a fejem, gyengének éreztem magam… Elmentem próbálni a többiekkel, az énektanárom rám nézett, és azonnal látta, hogy baj van. Kiderült, hogy magas lázam van. Hazamentem a próbáról pihenni, nem tudtam folytatni a munkát. Voltam orvosnál, mandulagyulladásom van. Vírusos eredetű, nagyon erős antibiotikumot kaptam. Gégekúrát kell tartanom, nem beszélhetek sokat” – mesélte a Borsnak, szigorúan csak írásban, Szabó Ricsi.

A dolog nem csak a versenyzőt viseli meg, hiszen teljesen felboríthatja a műsor forgatókönyvét. “A műsor szeptembertől karácsonyig tart, gyakran belecsúszunk az influenzaszezonba. Az ilyen helyzetekre nincs vészforgatókönyv, aki nem áll ki a színpadra és nem adja elő a dalát, az gyakorlatilag visszalép a versenytől…” – mondta el Schiwert-Takács László, az X-Faktor kreatív felelős szerkesztője, aki reméli, a színpadon visszatér az énekes hangja az adrenalintól, és teljes erőbedobással énekelhet majd.

Lebetegedett az x-faktoros Szabó Ricsi – Fel kell adnia a versenyt?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top