Sztárok

Így vigasztalódik a szakítás után Dukai Regina

Nem akármilyen rajongótáborra tett szert Dukai Regina, követői ugyanis különleges kezdeményezést indítottak az egyik közösségi oldalon annak érdekében, hogy jobb kedvre derítsék kedvencüket.

Mint arról korábban a Nők Lapja Café beszámolt: Dukai Regina és focista szerelme, Feczesin Róbert szakított. A modell – aki nem kíván nyilatkozni a témával kapcsolatban – a közösségi oldalán tudatta rajongóival a nem túl örömteli hírt. A további pletykák, találgatások és kellemetlen újságcikkek elkerülése végett szeretném tudatni veletek, hogy Robi és én nem vagyunk már egy pár. Nyilatkozni ezután sem áll szándékomban ezzel kapcsolatban! Megértéseteket köszönöm!” – írta az ominózus bejegyzésben a karácsonyfanatikus Dukai. A most már szingli Regina a hír bejelentését követően és azóta is rengeteg támogatást kap a rajongóitól, a legfanatikusabb követői még egy kezdeményezést is létrehoztak annak érdekében, hogy feledtessék vele a szakítás fájdalmait.

Rajongói nyújtanak támaszt Dukai Reginának

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top