Sztárok

Ezért adná fel a luxust Bódi Sylvi

A gyönyörű playmate a viszontagságos körülmények ellenére is állítja, jobban érezte magát a Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungelében, mint a civilizált életben.

A 2014-es műsor első szériájának harmadik helyezettjeként végzett Sylvi a természet lányának vallja magát. Ezt már a műsor alatt is többször hangsúlyozta, ám– saját bevallása szerint – amióta hazatértek a dél-afrikai dzsungelből, azóta is visszavágyik. Olyannyira, hogy a kényelmet is bármikor feladná a természet lágy öléért cserébe.

Fotó: Bódi Sylvi Facebook oldala
Fotó: Bódi Sylvi Facebook oldala

“Nagyon hiányzik Dél-Afrika, a stresszmentes, egyszerű dzsungeli élet, s a természet közelsége… Eszem ágában sem volt hazajönni abból a nagy nyugalomból! Nem alszom jól a saját ágyamban, sokkal jobb volt (még ha meg is kellett küzdeni az időjárás viszontagságaival – eső, hideg) a kinti ágyikómban álomra hajtani a fejem a természet lágy ölén. A patak vize 13 fokos volt, de azzal sem volt semmi gondom, egy nap sem telt el úgy, hogy ne fürödtem volna benne. Bármikor elcserélném az itthoni meleg vizes blokkomat a kinti tiszta vizű kis forrásra. Hazajöttem, mert haza kellett, de esküszöm, hogy azóta is csillagokat látok. :))” – osztotta meg rajongóival Facebook-oldalán a dzsungel királynője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top