Sztárok

Marketingszakember lesz Benji? – Ruhaboltban dolgozik az x-faktoros

Benjit tudatosan a munkára nevelték, még a családi vállalkozásba is besegít, és a kiszolgálás mellett autogramot is szívesen osztogat – tudta meg a Bors.

Benji anyukája egy ruhaboltban dolgozik, ez a fajta munka az x-faktoros számára sem idegen.

“Benji már egészen kicsi kora óta énekel, emlékszem, kezdetben a videokazettáról hallgatta a vietnami dalokat, majd szép lassan megismerkedett a magyar slágerekkel is. Soha nem volt a családunkban zenész, ám amint az apja is meglátta benne tehetséget, azonnal beíratta zongoraórára.Természetesen nagyon szurkolunk neki, ám tisztában vagyunk vele, hogy nem biztos a győzelem” – kezdte anyukája, aki az esetleges kudarctól sem félti fiát. “Benji kitartó és erős személyiség, aki tudja, hogy az énekesi pálya nem jelent biztos megélhetést. Ha ez nem jön be, akkor könyvelő vagy marketingszakember szeretne lenni. Összetartó család vagyunk, ezért a fiúk is gyakran segítenek az üzletben. Benji például hétvégenként sokat dolgozik, mivel a boltban nemcsak eladunk, méretre is szabjuk a ruhákat, így sokszor nincs időm a vásárlókat figyelni, mert a varrógép mögött ülök. Ekkor szokott segítségemre sietni Benji, aki a vásárlókat is szívesen kiszolgálja” – mondta el a Borsnak a tisztalapos versenyző édesanyja, Nguyen Thi Ngoc.

“Mióta bekerültem a versenybe, előfordult, hogy autogramot kért tőlem egy vásárló, és már fotózkodtak is velem az üzletben” – meséli Benji.

Marketingszakember lesz Benji? - Ruhaboltban dolgozik az x-faktoros

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top