Sztárok

Ezért rettegett az X-Faktortól Tóth Andi

Tóth Andi elárulta, mitől félt a legjobban, amikor jelentkezett az X-Faktorba.

A sokak által “kis Tóth Gabiként” emlegetett lány a legfiatalabb a 2014-es X-Faktor élő show-jába jutott tehetségek közül. Tóth Andi mindössze tizenöt éves, tehát még javában az iskolapadot koptatja – illetve csak koptatná, merthogy nagy elhatározásra szánta el magát: “Halasztok egy évet az iskolában, mert jelenleg nem jutna annyi időm a tanulásra, mint amennyi szükségeltetne. Természetesen megbeszéltem a szüleimmel a dolgot, ők pedig az áldásukat adták rá. Az egy év letelte után két opció lehetséges: vagy hazamegyek, és ott folytatom a sulit, vagy itt, Budapesten fejezem be – remélem, utóbbi valósul meg, az ugyanis azt jelentené, hogy vannak felkéréseim” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak az erdélyi tehetség. Andi nem titkolja, a válogató, a tábor, valamint a Mentorház alatt rettegett attól, hogy – csakúgy, mint az iskolában – kiközösítik majd társai.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

“Amellett, hogy vajon továbbjutok-e, egyetlen aggodalmam volt, mégpedig az, hogy a korom miatt vajon befogadnak-e majd a többiek. Amikor láttam, hogy megszerettek, szerencsére rögtön elmúlt ez a félelmem.”

Andi a műsor stylistjainak köszönhetően egy kisebb stílusváltáson esett át: rockerről nőies vonalra váltott, az új külseje nemcsak az ő, de a környezete tetszését is elnyerte. Na persze mindenkinek nem lehet megfelelni, irigyei azért még akadnak – meg állítólag utánzói is.

“Sok osztálytársam örült, hogy bekerültem az X-Faktorba, a többség viszont egyáltalán nem foglalkozott vele. Viszont ami számomra furcsa és meglepő, de egyben aranyos is, hogy néhányan állítólag elkezdtek utánozni a suliban. Az egyik barátom küldött múltkor egy képet, hogy két lány pont ugyanúgy hordja a haját (fánkban), ahogy én szoktam” – zárt Szikora Róbert mentoráltja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top