Sztárok

Szabó Zsófi nem marad ki az X-faktorból

Kiszavazták a nézők, hazaérhet Szabó Zsófi az After X szombati adására.

Mint azt korábban megírtuk, Szabó Zsófi Istenes Bence mellett fogja vezetni az X-faktor kibeszélős műsorát, az After-X-et az RTL II csatornán. Míg a színésznő a celebek nehéz sorsát éli kint Afrikában, Bence az első adásban egyedül tartotta a frontot. Elhárult azonban minden akadály, a nézők kiszavazták az őrmester Szabó Zsófit a dzsungelből, így egy nappal a műsor előtt hazaérkezhetett a leendő műsorvezető. “Ahogy a dzsungelben is igyekeztem magamat adni, az After X-ben is ezt fogom tenni amellett, hogy igyekszem majd száz százalékon teljesíteni”” – nyilatkozta a Borsnak Szabó Zsófi, aki örült, hogy végre hazatérhet.

Nagyon élveztem az egészet, óriási élmény volt. Ugyanakkor örülök, hogy már kiestem. Így is feszegettem a határaimat. Egy dolog lebegett a szemem előtt, hogy végig önmagam maradjak. Volt, amikor éreztem, hogy kezdek kifordulni önmagamból, de ilyenkor emlékeztettem magam erre a szempontra, és küzdöttem tovább” – mesélte a dzsungeléletről a színésznő.

A Szabó Zsófiról készült képgalériánkat itt tekintheted meg:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top